Общи условия

TheBoss.bg е онлайн магазин, собсвеност на ГРАНД БИЖУ ЕООД; ЕИК: 204023030

  •          Всеки посетител и клиент на TheBoss.bg има право да зарежда и разглежда неговото съдържание само за лична употреба и с нетърговска цел.  Цялата информация, публикувана в TheBoss.bg е собственост на ГРАНД БИЖУ ЕООД, в т.ч. снимки и описания на арикули. Забранява се копирането на текстове и снимки и поставянето им в други уеб сайтове.
  •          Със своята регистрация в TheBoss.bg, потребителят приема и се съгласява с общите условия за ползване на сайта. Във връзка с това, той се съгласява да предостави свои лични данни като ИМЕНА, АДРЕС, ТЕЛЕФОН и др. Те могат да бъдат използвани с цел отговор на запитване, изпращане на поръчка, уведомяване по e-mail за нови продукти, промоционални игри и др. С регистрацията си потребителя доброволно се съгласява да използваме неговите лични данни и запазването им в нашата база данни. ГРАНД БИЖУ ЕООД е регистриран администратор на лични данни в Комисия защита на личните данни и не предоставя Вашите лични данни на трети лица освен в случаите когато това се изисква от компетентините органи.
  •          Регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от TheBoss.bg да закриe техния потребителски профил.

 

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Всички стоки, предлагани в онлайн магазин TheBoss.bg се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ.

Срокове

Всяка поръчка се обработва, изпраща и доставя на клиента в рамките на 24 до 48 часа - в работни дни.

Поръчки направени след 14 ч. в работни дни се обработват на следващия работен ден. Поръчки в почивни дни се обслужват в първият работен ден.

Цена за доставка в България

Цената за доставка на поръчка до адрес на клиента 5 лв.

Цената за доставка на поръчка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ е 3 лв.

За доставка в събота се прибавят 2,50 лв. над доставната цена.

За пратки с точен час на доставка се прибавят 2,50 лв. над доставната цена. 

В случай, че при доставка клиента откаже пратката или част от нея (освен в случаи на разминаване в съдържанието описано в сайта или дефект) заплаща стойноста на доставка в двете посоки.

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

Доставка в чужбина

Ако желаете пратката Ви да се изпрати в друга държава, моля свържете се с нас  на e-mail: sales@theboss.bg или на тел. 0988 35 36 57

Начини на плащане   

   *Плащане с наложен платеж

Заплащате сумата на поръчката на куриера при получаване на стоката плюс цената на доставка.

   *Плащане с PayPal

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Всяка стока закупена от TheBoss.bg може да бъде върната или заменена в 14 дневен срок от датата на закупуване. 

Връщане на стока

Съгласно чл.55 от ЗЗП, всеки потребител има право да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката.

Необходимо е да се свържете с нас , за да уточним начина на връщане на стоката, адрес за изпращане и начина за връщане на сумата, заплатена от Вас.

Стоката трябва да е в оригиналтата си опаковка, да не е използвана от Вас или друго лице и да е в изряден търговски вид и запазена касова бележка/факура. 

Транспортните разходи за връщане на стока се покриват от купувача.

Всяка стока закупена от TheBoss.bg може да бъде върната в срок от 14 дни от датата на получаване. Не е нужно да заплащате таксата на куриера при връщането. Тя ще бъде удържана от сумата заплатена за него. Можете да върнете закупена стока по всякакъв друг начин, какъвто е удобен  за теб. Необходимо е да се свържете с нас за подробна информация и помощ за връщането.


Можете да върнете продукт закупен от TheBoss.bg на адрес: гр.Варна, офис на Еконт - Битоля, за фирма  ГРАНД БИЖУ ЕООД и като ни информирате на e-mail: sales@TheBoss.bg или на телефон 0988 35 36 57 за номера на товарителницата, с която е изпратен. След като пратката е получена успешно ние ще се свържем с вас, за да допълнителни уточнения. Платената сума ще бъде възстановена по банков път или с наложен платеж до 14 календарни дни.

Рекламация на стока

Съгласно чл. 123 от ЗЗП, всеки клиент има право да предяви рекламация на стоката. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с констатирани липси.

При подаване на рекламация, потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:

1. касова бележка или фактура/разписка за пощенски паричен превод от Еконт;
2. протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
3. други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Транспортните разходи за връщане на стоки в рекламация се покриват от нас.

Гаранции

Всички бижута предлагани в TheBoss.bg имат търговска гаранция от 1 месец.
 
Всеки часовник, закупен от TheBoss.bg има гаранция от 2 години
 
1. Гаранционните ремонти се извършват безплатно,  когато са открити неизправности, следствие на скрит фабричен дефект или проблем свързан с работата на механизмът!
 
2. Гаранционен сервиз може да бъде отказан в случай на :
 
   -Опит за отстраняване на дефекта от неупълномощени лица;
   -Не са спазени условията за съхранение и експлоатация;
   -Следи от механично или химично въздействие;
   -Нарушено покритие или деформиране на корпуса,капака или верижката;
   -Пукнато или счупено стъкло;
   -Счупен или отмъкнат бутон за сверяване (коронка);
   -Липса на Гаранционна карта и документ доказващ покупката на артикула;
Законовата гаранция е две години от доставянето на стоката.
Относно рекламации и оплаквания, свързани с купената стока и/или услуга, Купувачите имат на разположение формуляра за оплаквания тук. Всеки купувач може да направи своята рекламация и като попълни стандартния формуляр за улесняване упражняването на правото на отказ съгласно Закона за защита на потребителите и го изпрати по и-мейл. Формулярът може да копирате от тук:

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

 Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП

До ………………………

/името на търговеца/

……………………………………………………………………..

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

…………………………………………………. /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ………………….

Стоката е получена на …………………. /посочва се датата на получаване от потребителя/

………………………………………………………………………../Име на потребителя/

Гр./с……………………………………………………………. /Адрес на потребителя/

 

……………….                                                                             …………………………….

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на:

  • сключване на договора – при договор за услуги;
  • приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ ЗА ОНЛАЙН РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

Ако имате проблем със стоки или услуги, които сте купили по интернет, можете да използвате тази платформа, за да подадете жалба и тя да бъде разгледана от независим орган за решаване на спорове - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ - https://www.kzp.bg/

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ

TheBoss.bg има правото да променя цените и съдържанието на сайта по всяко време без предварително информиране на потребителите.

Срока на посочените намаления в сайта е до изчерпване на наличностите, но не по дълъг от 30 дни или 6 месеца при условия по чл.66 ал.2 по ЗЗП.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Тази декларация за поверителност урежда начина, по който ГРАНД БИЖУ ЕООД (THEBOSS.bg), събира и използва информация от Вас чрез уебсайта на електронния ни магазин.
СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Ние не събираме автоматично лична идентификационна информация, когато посещавате уебсайта ни.
Личната идентификационна информация включва информация, която се използва, за да бъдете разпознат или за да можем да се свържем с Вас; това включва име, имейл адрес, телефонен номер и други. Ние може да събираме такава информация по различни начини.
Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваши евентуални запитвания или да Ви изпратим закупени стоки на посочен от Вас адрес.
Използваме подобна информация, за да подобрим качеството на предлаганите от нас услуги: да помогнем при попълване на поръчка, информираме относно продукти или услуги, известим за нови услуги или стоки, предоставим персонализирани промоционални оферти, изберем съдържание което да Ви бъде показано, да обработим плащане на поръчка.
Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт, или на законно-упълномощените лица.
Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.
СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА НЕЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Ние може да събираме нелична идентификационна информация, когато взаимодействате с THEBOSS.bg. Тази информация може да включва технически данни като вид на устройството, което използвате, име на браузъра, операционна система, IP адрес, доставчик на интернет услуги и други.
Използваме подобна информация за изготвяне на анализи с цел подобряване качеството на предлаганите от нас услуги. Неличната идентификационна информация може да бъде предоставена на трети страни (партньори на THEBOSS.bg), но тя е анонимна и по никакъв начин не се свързва с Вас.
ИЗПОЛВАНЕ НА „БИСКВИТКИ“
THEBOSS.bg използва бисквитки, за да подобри качеството и да персонализира предлаганите от нас услуги. Бисквитките са малки текстови файлове, които се складират на Вашето устройство за справка относно Вашите предпочитания по отношение на стоки и услуги предлагани в интернет. Вие имате право да изберете дали да приемете или откажете тези файлове. Моля, имайте предвид, че ако откажете, някои части от THEBOSS.bg може да не функционират коректно.
Ние не свързваме информацията от бисквитките с каквато и да било лична идентификационна информация предоставена от Вас.
Ние нямаме достъп до бисквитки използвани от рекламодатели на THEBOSS.bg.
КАК ЗАЩИТАВАМЕ СЪБРАНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Ние прилагаме необходимите мерки за сигурност относно складирането и обработката на информация на THEBOSS.bg и шифроваме всичките си услуги посредством SSL.
Моля, имайте предвид, че макар и да се стараем да защитим Вашата информация, не можем да гарантираме сигурността на каквито и да било данни, които изпращате по интернет и в тази връзка не можем да бъдем държани под отговорност за евентуални загуби.

ПРЕДПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Информация относно въвеждане на лични данни или събрана чрез операциите в сайта, ще бъде обработена и запазена от ГРАНД БИЖУ ЕООД (THEBOSS.bg). Ние гарантираме сигурността и конфиденциалността на предоставените данни. Данните и личната информация, предоставена от потребителите, се използва от ГРАНД БИЖУ ЕООД (THEBOSS.bg) за обработка на поръчки, за връзка с клиентите  относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги.

ГРАНД БИЖУ ЕООД (THEBOSS.bg) използва тези данни за подобрение на онлайн магазина, за да се избегнат или предотвратят измами или злоупотреби във вреда на САЙТА, както и да се даде възможност на трети лица да извършват техническа поддръжка, логистика и други услуги за сайта.

Чрез регистрирането в сайта или извършване на поръчка и попълването на лични данни, потребителите декларират, че са съгласни всичките им лични данни да бъдат включени в базата данни на ГРАНД БИЖУ ЕООД (THEBOSS.bg) и се съгласяват, че техните лични данни могат да бъдат съхранени и използвани от ГРАНД БИЖУ ЕООД (THEBOSS.bg).

Всеки регистриран потребител има възможност да изтрие личната си информация въведена в профила му.

ПРЕПРАТКИ КЪМ ВЪНШНИ САЙТОВЕ
На THEBOSS.bg можете да откриете препратки към външни уебсайтове, които служат за обогатяване на информацията, посочване на източник или водят към рекламно съдържание свързано с предлагани стоки и услуги от наши партньори и спонсори. Ние нямаме контрол върху съдържанието публикувано на други уебсайтове и не сме отговорни за прилаганите от тях практики. Външните уебсайтове имат собствени декларации за поверителност и условия за ползване, с които можете да се запознаете.
ДРУГИ
Запазваме си правото да правим промени в декларацията за поверителност без предупреждение. 
Чрез използването на уебсайта THEBOSS.bg, Вие декларирате, че приемате условията описани в тази декларация за поверителност.

TheBoss.bg е онлайн магазин 
За въпроси и предложения можете да се свържете с нас:

Имейл: sales@theboss.bg

Телефон: 0988 35 36 57

Търговец: ГРАНД БИЖУ ЕООД

ЕИК: 204023030

МОЛ: Росен Илиев

Адрес на регистрация: гр. Варна, ул. Гладстон 10, ет.5, ап.14

Изх. N 20160414130204 / 14.04.2016г.